Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe North Asia Hub van DHL in Shanghai


DHL ontwikkelt een North Asia Hub op Shanghai Pudong International Airport in Shanghai (China) voor een bedrag van 175 miljoen dollar. De nieuwe North Asia Hub is bedoeld om de regionale connecties alswel de connecties met de Verenigde Staten en Europa te verbeteren.

De ontwikkeling van de North Asia Hub maakt deel uit van DHL’s ‘hubs and spokes’ regionale luchtnetwerkstrategie. Met het Time Definite morning delivery biedt Shanghai extra flexibiliteit voor zijn klanten in meer belangrijke steden in Noord-Azië.
 
In het nieuwe centrum wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, waaronder een Quality Control Center (QCCs), dat tevens dient als zenuwcentrum voor crisis management. Daarnaast zal de North Asia Hub worden voorzien van een Automated Sorting System, ontworpen om efficiency en snelheid van vrachtvervoer te verbeteren. Verder heeft dehub de capaciteit om zo’n 20.000 pakketten en 20.000 documenten per uur te sorteren.

Naast Shanghai heeft DHL belangrijke gateways in Beijing, Guangzhou, Shanghai and Shenzen. Op dit moment vinden er meer dan vijfhonderd vluchten per week van en naar China plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven