Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe naam voor Hand Held Products


Op 20 december jl. werd officieel bekend dat Honeywell voor een bedrag van $ 390 miljoen Hand Held Products Inc. overneemt, een private onderneming voor Automatic Identification en Data Collection (AIDC). Hand Held is een nieuwe bedrijfstak binnen Honeywell’s Security Group en gaat verder als Honeywell Imaging and Mobility.

Honeywell International is een bekende naam op het gebied van technologie en productie met een omzet van $34 miljard, dat klanten over de hele wereld voorziet van luchtvaartproducten en -services; meet-, regel- en besturingstechnologieën voor gebouwen, woningen en industrie; automobielproducten; turbocompressoren en gespecialiseerde materialen.

Belangrijke investering
“Dit is een belangrijke investering voor Honeywell”, licht Ben Cornett, President van Honeywell Security toe. 
“Hand Held versterkt en verbreedt significant Honeywell’s portfolio, met name op het gebied van draadloze innovatie en de snelgroeiende datacollectie en communicatie.”

Kevin Jost, President van Honeywell Imaging and Mobility voegt hier aan toe: “Hand Held is klaar om te groeien tot een sterke speler in belangrijke verticale markten die ACS’s (Automation and Control Solutions) bestaande technologie en oplossingen aanvullen. Nu we onderdeel zijn geworden van Honeywell begint een nieuw en spannend hoofdstuk voor Hand Held. Als onderdeel van één van de meest toonaangevende technologiebedrijven ter wereld zullen we in staat zijn meer waarde en een compleet aanbod van eersteklas oplossingen aan te bieden aan onze klanten.”
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven