Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe mogelijkheden DHL voor verzenden naar VS


DHL heeft zijn dienstverlening naar de VS uitgebreid met US Next Day en DHL Express 10.30 (afleveren voor half elf locale tijd). In downtown Manhattan kan DHL zelfs de volgende dag vóór 9.00 uur afleveren.

Klanten in de belangrijkste zakencentra van Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Italië kunnen sinds april van dit jaar gebruikmaken van een nieuwe ‘volgende daglevering’ naar de VS. De transsittijden voor de meeste DHL-pakketten en -documenten kunnen met middag pick-ups in Europa en volgende daglevering op 96% van de zakelijke adressen binnen de VS aanzienlijk worden teruggebracht.

De volgende daglevering, de zogenaamde US Next Day, is sinds november sterk verbeterd. De service is nu beschikbaar voor alle klanten in Nederland en België. Pick-up tijd is tot 12.30 uur en voor de omgeving van de servicecentra in Hoofddorp, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Brussel en Antwerpen tot 14.30 uur.

Helikopter
Nieuw is de service DHL Express 10.30. Hiermee kan bijna zeventig procent van de zakelijke adressen in de VS voor 10.30 uur locale tijd beleverd worden. Bij de service hoort de DHL Money Back Guarantee, die voorziet in het terugbetalen van de verzendkosten bij niet-tijdige levering.

Via de DHL Helicopterservice kan DHL documenten zeer vroeg afleveren in downtown Manhattan bij alle belangrijke banken en financiële instellingen. De helikopter vliegt direct vanaf J.F.Kennedy Airport naar Manhattan, waardoor belangrijke documenten meteen aan het begin van de volgende werkdag beschikbaar zijn.

Fred Beljaars, CEO DHL Express Benelux: “Door aanzienlijke investeringen in ons netwerk, steken we in de VS niet alleen qua betrouwbaarheid en klanttevredenheid onze concurrenten de loef af. Ook op het vlak van snelheid zijn we als beste in staat om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat DHL Express in de VS leider is op het gebied van afleverbetrouwbaarheid.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven