Nieuwe miljoenen Attabotics  moeten warehouse robotisering boost geven • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe miljoenen Attabotics  moeten warehouse robotisering boost geven


Attabotics, 3D-robotica specialist, heeft  71,7 miljoen dollar aan nieuwe financiering opgehaald om door te gaan met het automatiseren van magazijnen.

Het alles-in-één geautomatiseerde fulfilmentsysteem van Attabotics, dat sinds kort samenwerkt met Körber, maakt gebruik van robotshuttles om goederen te verzamelen die vervolgens worden gepresenteerd aan werknemers aan de buitenkant. Het bedrijf lanceerde in september de eerste gecommercialiseerde versie van zijn gepatenteerde robot en partners zijn uitgegroeid tot Pan Pacific Pet, Modern Beauty Supplies en het Amerikaanse ministerie van Defensie.

85% minder magazijnruimte

De omvang van het Attabotics-systeem, dat naar eigen zeggen de magazijnruimte met 85% vermindert en slechts 20% van het personeelsbestand vereist in vergelijking met traditionele fulfilmentcentra, is ook de sleutel tot de noodzaak om fulfilmentcentra dichter bij grote stedelijke gebieden te hebben, cruciaal voor snelle levering; het zogenoemde micro fulfilment.

Scott Gravelle, oprichter en ceo van Attabotics: “Deze nieuwe financiering zal ons in staat stellen onze technologie op te schalen en onze inzet voor het implementeren van de meest geavanceerde fulfilmenttechnologie op de markt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven