Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe huisstijl voor Schouw


Schouw Informatisering heeft een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Het 10-jarige bestaan en de verdere professionalisering van de organisatie waren aanleiding om de huisstijl te herzien. 

Het jaar 2008 is voor Schouw Informatisering een mijlpaal. ‘We bestaan dan al weer 10 jaar,’ vertelt John Schouw, directeur van Schouw Informatisering. ‘In die tijd hebben we veel kennis en ervaring mogen opbouwen in de voedingsmiddelenbranche. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 120 implementaties, 80 medewerkers en 3 vestigingen in 2 landen.’

SI
Met de nieuwe huisstijl wil Schouw helderheid en professionaliteit uitstralen, aldus de onderneming.  In het ontwerp is vastgehouden aan het logo SI, doordat dit al een zekere mate van herkenbaarheid heeft opgebouwd en positiviteit uitstraalt (het Spaanse ‘ja’). Het complete logo heeft wel een verfrissender en innovatiever karakter gekregen.

Website
De nieuwe website, horende bij de vernieuwde huisstijl, is deze week live gegaan. Belangrijk bij de opbouw van deze website was de vindbaarheid via de zoekmachines, maar ook binnen de website zelf, aldus Schouw. Het is de bedoeling dat de bezoeker door zo min mogelijk clicks zo snel mogelijk bij de betreffende pagina komt waar de informatie op staat die wordt gezocht. De nieuwe site is te bezoeken: www.schouw.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven