Nieuwe Directeur Operations bij SD WORX • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Directeur Operations bij SD WORX


Steven Daemen is sinds deze maand de nieuwe Directeur Operations van SD WORX Nederland. Daemen is verantwoordelijk voor de afdelingen Operations, Consultancy en ICT van het bedrijf dat gespecialiseerd is in payroll, HR en juridische dienstverlening.

Steven Daemen (38) is geen vreemde binnen de organisatie. Hij is al ruim veertien jaar werkzaam bij SD WORX, voornamelijk in België. Hij stond mede aan de wieg van het succes van de afdeling Grote Ondernemingen (GO), als Unit Manager. Ook was Daemen intensief betrokken bij de integratie van Asecom en SD WORX in Nederland, na de fusie van deze bedrijven in 2006. Sinds medio september 2007 vervult Daemen de functie van Directeur Operations al op deeltijdbasis. 

“Ik vind het een uitermate boeiende uitdaging om SD WORX’ full service en HR consultancy, zoals we die in België al jaren kennen, een prominentere plaats te geven op de Nederlandse markt”, zegt Steven Daemen. “Het enthousiasme en professionalisme waarmee de collega’s in Breda zich elke dag hiervoor inzetten, heeft er mede voor gezorgd dat ik de stap naar Nederland wilde maken. Ik zie mijn toekomst bij SD WORX Nederland dan ook bijzonder positief tegemoet.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven