Nieuwe directeur bij Ancra Systems • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur bij Ancra Systems


Na een inwerkperiode van een half jaar is Jasper van den Driest sinds 1 juni de nieuwe directeur en mede-aandeelhouder van Ancra. Van den Driest volgt Willem Kuipers op, die zijn operationele taken heeft overgedragen, maar als grootaandeelhouder betrokken blijft bij de firma.

Jasper van den Driest (29 mei 1974) deed na zijn studie Internationale betrekkingen in Groningen ervaring op bij diverse internationale organisaties. In zijn laatste functie werkte hij als Marketing Manager voor Pon North America, een groep van vijf dealer bedrijven in transportmiddelen.

Nieuwe markten aanboren
Geautomatiseerd laden en lossen wint terrein doordat de transport- en distributiesector kampt met stijgende personeelskosten en strengere arboregels. Ancra Systems uit Boxtel is mondiaal actief in automatische laad- en lossystemenen heeft klanten in China, Rusland, Amerika en Europa. Opdrachtgevers komen uit de levensmiddelen- en automobielbranche, maar ook uit de medische hoek, het luchtvrachtvervoer en de sector post- en pakketdiensten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven