Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe country manager voor hybris


Henk-Jan van der Weide is de nieuwe country manager bij hybris, expert op het gebied van Product Information Management (PIM) en e-commerce. Van der Weide is als country manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het verkoop- en partnernetwerk in de Benelux.

“Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe werkzaamheden, vooral omdat ik hybris beschouw als de meest ambitieuze organisatie op het gebied van e-commerce en PIM in Europa”, aldus Van der Weide.

Van der Weide heeft onder meer gewerkt bij Intershop, leverancier op het gebied van e-commerce en online marketing-oplossingen. In 1993 startte hij zijn eigen bedrijf, genaamd DIP, dat hij in 2000 succesvol heeft verkocht. Daarna deed hij ervaring op als country manager bij LINQ, waar hij twee jaar heeft gewerkt. Eind 2002 stapte Van der Weide over naar Ex’ovision, een Nederlandse fabrikant van IP videophone hardware, waar hij aan de slag ging als sales en marketing director.

Award
Hybris is opgericht in 1997 en gevestigd in München. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Denemarken en Zwitserland. Wereldwijd telt het bedrijf meer dan duizend klanten. Het bedrijf staat in Europa al aanzienlijk op de kaart dankzij zijn technologische en functionele oplossingen. Hybris won in 2006 de Award voor beste e-commerce oplossing voor het Europese handelsverkeer.

Hybris biedt standaard software oplossingen voor mediumonafhankelijk management van productinformatie en de distributie voor zowel online- en printkanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven