Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe country manager Benelux bij UPS


UPS heeft Harld Peters benoemd tot country manager van de Benelux. In deze functie is Peters verantwoordelijk voor ruim 1.500 medewerkers en voor alle pakketactiviteiten van UPS  in Nederland, België en Luxemburg.

Harld Peters is afkomstig uit Nijmegen en heeft negen jaar ervaring binnen de UPS organisatie opgedaan. Eerder was hij managing director van UPS Supply Chain Solutions in Frankrijk. Daarbij was hij verantwoordelijk voor alle SCS activiteiten in Frankrijk, waaronder de lucht- en zeevracht, wegvervoer en distributie.
 
Carrière
Harld Peters werkte vijf jaar in de logistieke branche voordat hij in 1999 begon als contract manager in the Supply Chain Solutions divisie van UPS. In die functie bediende hij vanuit Nederland wereldwijd hightech klanten. In 2002 werd hij gepromoveerd tot senior manager van Supply Chain Management Nederland, waarna hij verschillende managementfuncties binnen UPS Supply Chain Solutions in Europa bekleedde. Harld Peters volgt Ian Wilson op, die de functie van district package operations manager voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland heeft aangenomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven