Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CEO voor Consafe


Consafe Logistics, leverancier van logistieke oplossingen en supply chain systemen, heeft een nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Robert Jansson keert terug bij het bedrijf en neemt het roer bij Consafe over van Ulf Wallin. “Ik ken Consafe als een cratief bedrijf met een brede rande aan interessante producten en oplossingen”, zegt Jansson. “Het bedrijf heeft een sterke marktpositie en een groot potentieel. Het is zowel een stimulerende als een spannende uitdaging om Consafe verder te ontwikkelen.”

Bestuursvoorzitter Håkan Larsson is blij met de aanstelling van de nieuwe CEO:  “Consafe Logistics staat voor een brede ervaring in het hele logistieke proces, met innovatieve oplossingen voor bedrijven in diverse segmenten. De ontwikkelingen op dit terrein gaan snel en Consafe Logistics is continu actief om innovatieve producten en diensten te ontwikkelen voor steeds meer markten. We verwelkomen Robert Jansson dan ook graag als nieuwe CEO. Zijn ervaring en kennis zullen een sleutelrol gaan spelen in de toekomstige ontwikkeling van Consafe Logistics.”

De producten die Consafe voert, zijn SattStore WMS, Astro WMS, Effect Warehouse, Connect en TraffiCom. Consafe Logistics is een professionele partner in ontwerp, ontwikkeling, implementatie en after-sales-service. Het heeft klanten in meer dan 20 landen, die het bedient vanuit kantoren in Zweden, Denemarken, Benelux, Polen en Verenigd Koninkrijk. De klanten zijn actief in veel verschillende sectoren: wholesale ( ANWB), voedingsmiddelen (Heineken, Carslberg, Coop, SCA), reservedelen (Canon, Hitachi), industrie (SKF, Ericsson) en 3PL (TMI Integrated Logistics, DHL, Reining).

Consafe logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven