Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe bandenmanager: Global Fleet Services


Global Fleet Services is sinds 1 juni 2008 een nieuwe speler in de bandenmarkt en streeft, volgens eigen zeggen, naar onafhankelijke bandenadvisering, vakkundige wagenparkcontroles en heldere rapportages voor de klanten.

Op basis van een professionele controle en analyse brengt Global Fleet Services de klant een onafhankelijk digitaal of schriftelijk advies betreffende het bandenmanagement, belooft het bedrijf, of het nu gaat om bandengebruik voor internationaal transport, regionaal transport of een combinatie hiervan.

Dienstenpakket
Global Fleet Services biedt onder meer de volgende diensten: controle van wagenparken en vloten (desgewenst in de avonduren en het weekend), met behulp van hoogwaardige technische apparatuur worden controles uitgevoerd en bijbehorend advies gegeven. Global Fleet Services beschikt daartoe over de nieuwste Fleetcheck apparatuur, het benodigde gereedschap en een computer waarmee gegevens geregistreerd en geanalyseerd worden. Aan de hand van de controles waarborgt Global Fleet Services een betrouwbare analyse. Kilometerprestaties kunnen gemakkelijk worden achterhaald, waarmee de opvolging van bestaande banden tevens kan worden vastgesteld. Naast de controle en analyse verzorgt Global Fleet Services ook het bijpompen van bandenspanning waar nodig en uitlijnservice op locatie (met behulp van een hoogwaardige, externe uitlijnspecialist). 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven