Ga naar hoofdinhoud

Nieuwbouw voor Van der Vlist


Binnenkort start de Van der Vlist Transportgroep met de bouw van 30.000 vierkante meter bedrijfsruimte in Groot-Ammers. Het project stelt Van der Vlist in staat om flink door te groeien.

De nieuwbouw bestaat uit uitbreiding van een bestaande assemblagewerkplaats, de bouw van assemblagewerkplaats voor zware machines met een hijscapaciteit van tachtig ton, een buitenkraanbaan met een capaciteit van tachtig ton voor de opslag van zware machinedelen, de bouw van een wasstraat, waar zes machines tegelijk gewassen kunnen worden, een PDI-werkplaats (Pre Delivery Inspection), uitbreiding van de buitenopslagcapaciteit en de bouw van een nieuw hoofdkantoor.

Naast het project in Groot-Ammers wordt er momenteel ook nieuwgebouwd in Sint Petersburg, Zeebrugge en Dubai.

De Van der Vlist Transportgroep BV in Groot-Ammers is een mondiaal logistiek dienstverlener van buitenprofiel goederen, met twintig bedrijven in vijftien landen en meer dan 600 medewerkers. De Van der Vlist Transportgroep verzorgt complexe logistieke trajecten voor grote bedrijven als Volvo, Caterpillar, Komatsu en andere producenten van grondverzetmachines. Deze machines worden vanuit diverse havens naar onder meer Groot-Ammers vervoerd en opgeslagen. Daarna worden ze naar wens van de eindgebruiker geassembleerd en gemodificeerd. Na eindcontrole vervoert Van der Vlist de machines naar de eindgebruiker door heel Europa en Rusland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven