Ga naar hoofdinhoud

Nieuw WMS en distributiecentrum moet supply chain Noorse supermarkt verbeteren


NorgesGruppen  wil de supply chain van zijn supermarkt Meny verbeteren. Reden voor de Noorse foodretailer een nieuw WMS en een distributiecentrum op te tuigen.

Noorse supermarkten werken aan hun logistiek. Breidt Coop zijn ‘voorbeeld’ dc uit in Oslo, supermarkt Meny bouwt een compleet nieuw warehouse in de Noorse hoofdstad.

Supply chain verbeteren

Het verenigen van Meny’s supply chain, van bestelling tot levering, en op het optimaliseren van voorraad, arbeid en opslag. Dat is de opdracht die NorgesGruppen heeft. Manhattan Associates moet hier voor zorgen met zijn slimme oplossingen.

Met 1.800 kruidenierswinkels en 900 convenience supermarkten biedt NorgesGruppen een uitgebreide retaildekking in Noorwegen. Onder hen is het supermarktmerk Meny. NorgesGruppen wil de omnichannel aanpak van het bedrijf verbeteren. Per Ola Drøpping, CEO van NorgesGruppen Data: “Met de voortdurende groei van onze online verkoop werd het duidelijk dat we onze supply chain- en opslagcapaciteiten moesten aanpassen om beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, zowel online als in de winkel.”

Nieuw distributiecentrum Oslo

De missie van Manhattan Associates zal gericht zijn op Manhattan Active Warehouse Management software zal worden ingezet in de verschillende Meny online order fulfilment centra om aan de behoeften van de keten te voldoen. Vegard Kjuus, ceo meny: “Op het gebied van e-commerce beheren we nu online bestellingen voor 50 winkels en bouwen we een nieuw online fulfilment center om de klantenservice in de hoofdstad Oslo te verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven