Ga naar hoofdinhoud

Nieuw verkeersplan verbetert veiligheid warehouse Hilverda de Boer


Bloemenexporteur Hilverda de Boer heeft een verbeterd verkeersplan opgesteld om de veiligheid van zowel medewerkers als bezoekers te vergroten.

Het warehouse moest veiliger. Om aan die eis te voldoen heeft bloemenexporteur Hilverda de Boer zijn verkeersplan aangepast.

Het nieuwe verkeersplan, opgesteld in samenwerking met civieltechnisch bedrijf Griekspoor,  beantwoord volledig aan de actuele situatie in het distributiecentrum aldus de groothandel.

Lees ook
Nu te beluisteren in de WT Podcast: manager kan veiligheid maken of breken

Waar voetgangers en rijdend materieel in dezelfde ruimte bewegen, is een werkgever verplicht om ervoor te zorgen dat voetgangers zich veilig kunnen voortbewegen. Met de nieuwe markeringen laat Hilverda De Boer zien dat het serieus invulling geeft aan haar verantwoordelijkheid op dit gebied, aldus Jacco Griekspoor, bedrijfsleider Verkeersvoorzieningen bij Griekspoor.

Een veilige werkvloer

Tijdens een rondleiding werd het distributiecentrum uitgebreid doorgelicht. Onder meer betere markering kon zorgen voor een veilige oplossing. Jan-Dick Schoneveld, operationeel manager bij Hilverda De Boer: “Het eindresultaat is een nog veiliger en overzichtelijker distributiecentrum voor onze medewerkers en bezoekers.

Hilverda De Boer is al ruim honderd jaar een prominente bloemenexporteur. Hun distributiecentrum gevestigd in De Kwakel is meer dan 33.000 vierkante meter groot.

Dag van het Veilige Magazijn
Wil jij aan de slag met het verminderen van schades, het voorkomen van onveilige situaties en fysieke belasting in het magazijn? Dan mag jij de Dag van het Veilige Magazijn op 30 maart niet missen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven