Nieuw in het productgamma van A-Safe: de Column Guard • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuw in het productgamma van A-Safe: de Column Guard

(Foto A-Safe)

A-Safe blijft haar producten ontwikkelen en het productenaanbod verbreden. Om voor elke situatie binnen het magazijn de beste bescherming te bieden is er nu ook de kolombeschermer: de Column Guard. Deze vorm van kolombescherming is eenvoudig te installeren en biedt optimale bescherming. De Column Guard is ontwikkeld met schokabsorberende technologie om te zorgen dat de kolom beschermd blijft en aanrijdingen worden afgewend. Dit product is modulair opgebouwd en daardoor voor alle kolommaten beschikbaar. Het is tevens mogelijk om de Column Guard te stapelen waardoor kolommen op elke hoogte beschermd kunnen worden.

In vergelijking met de stalen variant is dit product gemakkelijk te installeren en te deinstalleren. De montageduur is maar 5 minuten en de Column Guard bestaat uit onderdelen die gemakkelijk vervangen kunnen worden. De kolombeschermers zijn gemaakt van semi-flexibel en slagvast materiaal met een groot absorberend vermogen. Door middel van hoeksegmenten met afgeronde hoeken wordt de kolom beschermd tegen aanrijdingen. Hierdoor zorgt de Column Guard voor kostenbesparing op onderhouds- en reparatiekosten. Naast de representatieve uitstraling krijgen werknemers een veiliger gevoel. De kolommen zijn onderdeel van de bouwkundige draagconstructie van het pand, daarnaast kunnen deze onderdeel zijn van de draagconstructie van een mezzanine vloer. De kolommen zijn daarom cruciaal om te beschermen tegen aanrijdingen.

De aanrijdbeveiliging van A-Safe is dankzij het unieke productieproces flexibel waardoor bij aanrijding de kracht wordt geabsorbeerd en afgevoerd om vervolgens terug te keren naar de originele vorm. Als gevolg hiervan is er minder schade aan vloer en materieel en is een duurzaam representatieve uitstraling gegarandeerd. Aanvullend biedt A-Safe gratis en gedegen advies afgestemd op iedere situatie.

De A-Safe kolombescherming is nu te bestellen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via: info@asafe.nl of bel: +31 (0)174 613120.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven