Ga naar hoofdinhoud

Nieuw: podcastserie Mens&werk over HR-uitdagingen in de logistiek


Warehouse Totaal en evofenedex lanceren samen de podcastserie Mens&werk. In totaal 6 afleveringen duiken we, samen met logistiek en HR-professionals, in de wereld van HR en de dynamische arbeidsmarkt. 

Een goede personeelsstrategie is essentieel voor een soepele logistieke operatie. Dit zorgt voor tevreden medewerkers, maar ook voor tevreden klanten. Maar hoe zorg je voor een goede personeelsstrategie en waar begin je? En wat zijn verder de belangrijkste trends, ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van HR en de arbeidsmarkt?

De hierboven genoemde vraagstukken staan centraal op 29 oktober staan op het het online event ‘Mens&Werk in de logistiek 2020’ van evofenedex, de ondernemersvereniging voor Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie.

Abonneer je op de podcast

Hoofdredacteur Martijn Reintjes (Warehouse Totaal).

Je kunt je gratis abonneren op de WT Podcast. De afleveringen in de podcastserie Mens&werk worden in de loop naar dit online event gelanceerd en zijn beschikbaar via Soundcloud en Spotify. Voor vragen of feedback: stuur een mail naar warehousetotaal@eisma.nl 

Deze nieuwe podcasts kun je verwachten: 

  • Het nut en de noodzaak van een goede personeelsstrategie. Een podcast met Aleid Haenen, mede-oprichter van HR-adviesbureau YourConnector.
  • De werknemers van fruitgroothandel FruitMasters zijn gelukkiger dan ooit. Hoe hebben ze dit intern voor elkaar gekregen? Lisette ten Kaate, Manager Personeel & Organisatie, legt uit. 
  • HEMA wil een ‘wereldmerk’ worden. Rianne Rottier, Senior HR Business Partner, schetst de weg naar de top en welke rol HR hierin speelt. 
  • Tijdens de coronacrisis draait het nieuwe en hypermoderne dc van Jumbo op volle toeren. Karel de Jong, Directeur Supply Chain, vertelt over de mate van automatisering en over hun logistieke operatie te midden van alle coronagolven. 
  • Wat is de invloed van de coronacrisis op het werken en het nieuw ontwikkelde personeelsbeleid van ABN Amro? Han Mesters, Sector Banker Zakelijke Dienstverlening, geeft antwoord. 
  • Er verandert veel op het gebied van het arbeidsrecht. Anneke Nijk, advocaat arbeidsrecht bij Lexence, vertelt je alles wat je moet weten over de gevolgen voor thema’s als ontslagrecht, de NOW en andere wetgeving. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven