Nieuw heftruck bedrijf in Coevorden • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nieuw heftruck bedrijf in Coevorden

(Foto Offringa)

Het bedrijf Offringa BV start deze zomer een nieuwe vestiging op in Coevorden, waar vanuit de verkoop, verhuur en service van heftrucks en intern transport machines zal gaan gebeuren. De hoofdvestiging van het bedrijf is gevestigd in Creil in de Noordoostpolder en met een 2e bedrijf in Coevorden hoopt het bedrijf verder te kunnen uitbreiden. Eigenaren Harald Lijster en Kornelis Offringa hebben een mooi pand aan de N34 gekocht.

Gezamenlijk werd er al langere tijd gedacht over uitbreiding, Harald verteld; ‘’ in 2013 hebben we het importeur schap van Mitsubishi voor Nederland overgenomen en sindsdien zijn we constant bezig om te kijken waar we in Nederland kunnen verbeteren en hoe we dat gaan invullen. In het wat Noordoostelijke gedeelte van ons land konden we niet een goede dealer vinden en aangezien we qua markt wel potentie zien hebben we besloten om zelf daar te gaan starten.’’ Er zijn 2 enthousiaste mannen aangenomen; Mark zal met name de werkplaats en service voor zijn rekening nemen en Patrick zal zich het meeste op de verkoop gaan toeleggen. ‘’Daarnaast zijn we nog op zoek naar 2 mensen voor in de service en reparatie en 1 iemand voor het schoonmaken en onderhoud van het pand’’

Er is eerder dit jaar dus een mooi pand aangekocht aan de N34, waar dagelijks veel verkeer langskomt. Een mooie locatie en ook het gebouw mag er zijn; 2 aparte showrooms met daarachter een mooie werkplaats en opslaghal. 1 en 2 september wordt er een open dag georganiseerd waar iedereen welkom is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven