Ga naar hoofdinhoud

Nieuw ERP moet (warehouse) HAK efficiënter maken


HAK wil efficiëntere bedrijfsprocessen om zo in staat te zijn beter in te spelen op veranderende situaties in de markt. Reden voor de groentespecialist om te investeren in een nieuw ERP.

HAK, producent van groenten en peulvruchten start met de implementatie van een iuwe ERP systeem. Infor’s CloudSuite Food & Beverage wordt bedrijfsbreed geïmplementeerd.

Efficiency door ERP

Het belangrijkste doel van het in gebruik nemen van deze industrie-specifieke CloudSuite van Infor is efficiënter werken op het gebied van supply chain planning en warehouse management. Daar gebeurt nu nog veel handmatig.

Het nieuw systeem moet de bedrijfsprocessen efficiënter maken. Het bedrijf streeft ernaar om 100 procent biologisch te worden en betaalbaar te blijven. Daarvoor is een grotere efficiëntie in de hele productieketen noodzakelijk.

Ook op het vlak van traceerbaarheid, of zoals HAK het zelf noemt ‘van grond tot mond’ biedt de nieuwe ERP oplossing de mogelijkheid om dit nog beter te beheersen.

Maikel Jongenelis, CFO bij HAK: “De aanpak van Infor sluit goed aan bij de manier waarop HAK zelf opereert. Bovendien is ruim 85 procent van onze processen die we willen aanpakken als standaardproces opgenomen in de oplossing van Infor, met name op gebied van supply chain planning en warehouse management. Er is dus weinig extra werk nodig. Bovendien werken we met een kwaliteitsinformatiesysteem dat bekend is bij Infor en ook al in eerdere implementaties bij andere Infor-klanten is meegenomen. Ook daar is dus sprake van een eenvoudige integratie.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven