Ga naar hoofdinhoud

Nieuw: abonneer je op de podcast van Warehouse Totaal!


De WT Podcast is het nieuwste initiatief van Warehouse Totaal, hét platform voor en over de interne logistiek. In de podcast bespreken we het allerlaatste nieuws op intralogistiek gebied, houden we interviews met warehousemanagers en leveranciers en geven we een inkijkje in dat wat er in onze magazines verschijnt of is verschenen. 

WT Podcast is te beluisteren via de platformen Spotify en Soundcloud. Gebruikt u liever een andere streamingdienst? Stuur een mail naar warehousetotaal@eisma.nl en wij zorgen ervoor dat de podcast ook op uw favoriete plek te vinden zal zijn. 

“Naast ons magazine, de website, onze socialmediakanalen, de nieuwsbrief en rubrieken als WT VIDEO en WT VLOG, bieden we onze lezers via de WT Podcast een extra service aan om vakinformatie tot zich te nemen”, aldus Martijn Reintjes, hoofdredacteur van Warehouse Totaal. 

“Het prettige van een podcast is dat je altijd en overal kan luisteren en je tegelijkertijd wat anders kan doen, zoals koken, autorijden, treinreizen, fietsen of hardlopen. De WT Podcast praat je – waar je ook bent en wat je op dat moment ook doet – bij over het allerlaatste nieuws op (intra)logistiek gebied. Een mooie toevoeging voor het merk Warehouse Totaal.”

#1 Worden volautomatische DC’s de norm in 2030?

In de eerste aflevering praten we met Jurgen Geys, CEO van logistiek adviesbureau Corvus Solutions. Wat wordt de impact van de coronacrisis op de mate van automatisering, robotisering en digitalisering in de logistiek?

#2 De ‘big launch’ van Picnic

Picnic heeft zijn nieuwste, grootste en meest geautomatiseerde dc geopend. Stefan Tjeerdsma, distributiemanager in Apeldoorn, blikt terug op de ‘big launch’ en kijkt vooruit naar de toekomst van de online supermarkt.

#3 15 praktische tips voor een coronaproof magazijn

Wat betekent ‘het nieuwe normaal’ voor de logistiek? In deze aflevering: 15 tips voor hoe u uw dc of magazijn zo goed mogelijk kan aanpassen aan de wetten van de anderhalve meter samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven