Ga naar hoofdinhoud

Nico Graaff nieuwe voorzitter sectie III-A BMWT


Op 14 februari 2008 is afscheid genomen van Henk Lammertse als voorzitter van sectie III-A (Tractiebatterijen). Hij is opgevolgd door Nico Graaff, algemeen directeur van GraCon-Atsa Batterijen, gevestigd te Alphen a/d Rijn.

De nieuwe voorzitter ziet een belangrijke rol weggelegd voor de BMWT in de roerige markt van de tractiebatterijen. Ruim 80 proecent van de fabrikanten van tractiebatterijen is lid van de BMWT. Nico Graaff: “Er ligt genoeg werk in het vooruitzicht voor mij als nieuwe bestuurder.”

De Graaf noemt een drietal onderwerpen waar de branchevereniging zich de komende periode voor in zal moeten zetten. “De huidige loodprijzen en de grilligheid ervan baren de sectie grote zorgen. Het in goede banen leiden van en adequaat reageren op deze ontwikkelingen heeft de hoogste prioriteit. Een tweede punt van zorg een aandacht zijn de veranderingen die momenteel in de markt van het intern transport gaande zijn, zoals het aanleveren van trucks compleet met batterijen en laders.  Een derde punt van aandacht is het Nederlandse prijspeil voor zowel service als verkoop. Wij zullen er op moeten toezien dat we onze huidige marges veilig stellen. “

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven