Neele-Vat versterkt op- en overslag met overname Otentic • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Neele-Vat versterkt op- en overslag met overname Otentic


Neele-Vat Logistics uit Rotterdam heeft de bedrijven Otentic Logistics en Otentic Customs uit Oosterhout overgenomen. Met de overname versterkt Neele-Vat zijn positie op het gebied van op- en overslag, douanewerkzaamheden en expeditie.

Neele-Vat, dat vorig jaar een nieuwe hoofdvestiging opende, neemt Otentic over. Otentic is actief in op- en overslag van grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie en de opslag van gevaarlijke goederen. Daarnaast heeft het expertise in douaneactiviteiten, fiscale vertegenwoordiging en btw-wetgeving. De bedrijven zullen de krachten bundelen, waardoor zij met meer dan 1.200 medewerkers en 32 vestigingen in 10 landen een bredere dienstverlening kunnen bieden.

Neele-Vat biedt een uitgebreid Europees transportnetwerk op het gebied van lucht- en zeevracht, met meer dan 500.000 m2 aan opslagcapaciteit binnen de Benelux en mogelijkheden voor value added logistics.

Warehouse Hazeldonk

Otentic Logistics en Otentic Customs zullen voorlopig zelfstandig blijven opereren binnen Neele-Vat. CEO Cuno Vat licht toe: “De activiteiten van Neele-Vat en Otentic vullen elkaar goed aan. Wij kunnen onze klanten nu een nog bredere service bieden. En we hebben met de nieuwe locatie nabij onze vestigingen in Hazeldonk en Meer, een goede uitgangspositie om onze dienstverlening internationaal uit te breiden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven