Nederlandse dropshipping start up Droppery start in Duitsland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse dropshipping start up Droppery start in Duitsland


Vanwege de groei en internationale ambities heeft Droppery een kantoor in Duitsland geopend.

Dropshipping 2.0, dat is zoals je de aanpak van Droppery mag omschrijven. Ruim een jaar na de start in Nederland, wagen de oprichters van het dropshipping initiatief nieuwe stijl de stap naar het buitenland. Droppery is sinds kort ook actief in Keulen Duitsland.

Droppery

Dropshipping as a Service, Droppery koppelt (de voorraad van) leveranciers aan webshops. Die verkopers ‘droppen’ bestellingen rechtstreeks bij leveranciers, die de verzending op zich nemen. Ook bestellingen van particulieren.

“Ons doel is om het go-to-platform te zijn voor dropshipping in Europa en daarbuiten. Om retailers te helpen groeien en leveranciers en merken te voorzien van nieuwe verkoopkanalen”, stelt ceo Marco Mulder.

Het nieuwe pand in Keulen moet daarbij helpen. “Aangezien ons team en klantenbestand op de Duitstalige markt voortdurend blijft groeien, zijn wij van plan om geleidelijk uit te breiden. Duitsland is een belangrijke markt voor ons omdat het door de enorme omvang en de variatie van de verschillende bedrijven erg aantrekkelijk is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven