Ga naar hoofdinhoud

Nedac Sorbo in Duiven breidt uit


Nedac Sorbo, leverancier van non-food artikelen, start eind deze maand met de uitbreiding van zijn distributiecentrum in Duiven. Samen met The Facility Group heeft het bedrijf een plan gemaakt voor de uitbreiding. Het distributiecentrum wordt zodanig aangepast en heringericht, dat het is afgestemd op de verandering in de logistieke activiteiten.

Reden voor de uitbreiding is de overname van borstelfabrikant Vero, waardoor het aandeel pallets in de uitgaande goederenstroom van twee naar twintig procent is gestegen. Het distributiecentrum wordt met 8.000 vierkante meter uitgebreid. Hiermee komt het totale oppervlak op 23.000 vierkante meter.

Nedac Sorbo heeft al een paar jaar te kampen met te weinig capaciteit. Al in 2005 moest het bedrijf zes aan elkaar geschakelde hallen huren aan de andere kant van de A12 wegens een toename van de activiteiten. De uitbreiding van het pand op de huidige locatie levert Nedac Sorbo de gewenste efficiencyverbetering op die het zocht, zowel door afname van kosten als door organisatorische verbeteringen.
Het distributiecentrum moet april 2008 klaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven