Movianto blijft uitbreiden: nieuw distributiecentrum in Weert • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Movianto blijft uitbreiden: nieuw distributiecentrum in Weert


Movianto, de logistieke kracht achter de opslag en distributie van het coronavaccin, breidt opnieuw uit. Binnenkort wordt begonnen met de bouw van een warehouse in Weert. 

Michiel Heller, site manager van Movianto, kondigde eerder in Warehouse Totaal al aan dat naast de huidige site in Oss een tweede pand komt te staan. Dat pand moet in het eerste half jaar van 2022 worden opgeleverd. 

“We groeien circa dertig procent per jaar. Dat is nogal wat om allemaal in goede banen te leiden”, zei Heller. “ We kunnen alles nu nog hendelen, maar ook doordat Movianto een duidelijke focus en strategie heeft ontwikkeld. We slaan namelijk geen generieke medicijnen zoals paracetamol en ibuprofen op, maar wel levensreddende medicijnen. Daar is onze gehele operatie op ingericht. En daar zijn we goed in.”

Nu komt er dus ook een distributiecentrum van 10.000 vierkante meter in Weert bij. Heylen Warehouses stelt dat het pand in de zomer moet worden opgeleverd

Michiel Heller in Warehouse Totaal: “We slaan levensreddende medicijnen op. Daar is onze gehele operatie op ingericht. En daar zijn we goed in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven