MotracLinde levert systeemtrucks af bij Geodis • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

MotracLinde levert systeemtrucks af bij Geodis


MotracLinde heeft onlangs twee systeemtrucks uit de K-serie geleverd aan Geodis Vitesse in Venray. Geodis Vitesse is een internationaal opererende logistieke expert op het gebied van Supply Chain Management.

Belangrijke klant voor de vestiging Venray is Imotion, producent van cd’s, dvd’s en andere datadragers. Vanuit het distributiecentrum in Venray worden de producten van Imotion gedistribueerd naar andere Europese landen en het Midden-Oosten. Het Imation-magazijn heeft 13.000 palletplaatsen voor de in- en uitslag van pallets.

“Geodis heeft gekozen voor zeer aangeklede trucks”, vertelt Jeffry van Diepeningen, hoogbouwspecialist bij MotracLinde. “De trucks zijn voorzien van een extra zware aandrijving en hefmotor en een luxe bestuurdersstoel die hoog geplaatst is voor een goed zicht op de vorken. Bovendien beschikken de trucks over een automatische vorkcyclus, waarmee volautomatisch de pallet in het schap gezet wordt.”

Naast de twee nieuwe systeemtrucks heeft Geodis ook orderpickers, elektro pallettrucks en elektro vorkheftrucks van Linde.

Linde K-serie                  Geodis logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven