Mondial Relay: pakketdienst opent eerste eigen distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mondial Relay: pakketdienst opent eerste eigen distributiecentrum


De Europese pakketservice Mondial Relay opent zijn eerste eigen distributiecentrum in Vianen. Vanaf deze centrale locatie kunnen de inmiddels 1.000 pick-up en drop-off punten in Nederland bereikt worden. Het bedrijf biedt een duurzaam en efficiënt alternatief voor bestaande pakketbezorgingsdiensten door met afhaalpunten te werken. Vanaf 1 september breidt Mondial Relay haar dienstverlening uit met pakketlevering tussen consumenten.

Met de opening van het sorteercentrum en de voorbereidingen voor leveringen tussen consumenten is Mondial Relay klaar om haar positie te versterken in Nederland. Het doel is om aankomend jaar door te groeien naar zo’n 1.500 locaties die vanuit Vianen bediend kunnen worden. In Europa maken inmiddels ruim 90.000 e-traders gebruik van de Mondial Relay diensten.

Internationaal

De uitbreiding van de Europese speler naar Nederland is tweeledig: enerzijds groeit het e-commerce verkeer nog sneller dan in België en Frankrijk. Daarnaast neemt het aantal internationale verzendingen vanuit Nederland toe, zo steeg het grensoverschrijdend pakketvervoer in 2020 met 41,9%. Dankzij het bestaande distributienetwerk kan de Franse speler op een voordelige en snelle manier exporteren naar België, Frankrijk, Spanje, Portugal en Luxemburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven