Moeite met WMS keuze? Nieuwe stemwijzer biedt wellicht uitkomst • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Moeite met WMS keuze? Nieuwe stemwijzer biedt wellicht uitkomst


Een tool waarmee je de juiste WMS voor jouw bedrijf kan maken. Martijn Scholtes van Optimum Logistiek komt met een eigen stemwijzer op de markt.

Je wilt een nieuw WMS, maar je weet niet welke je moet kiezen in het woud van aanbieders. Jeroen van den Berg, die recent zijn 20e jubileum vierde, lanceerde in 2018 zijn tool. Om de keuzestress te reduceren, lanceert Martijn Scholtes van Optimum Logistiek nu zijn eigen selectietool.

Zie ook het webinar
Met succes naar een nieuw WMS

De tool bevat gegevens van de 20 meest relevante WMS-leveranciers in Nederland en is tot stand gekomen op basis van onafhankelijk onderzoek, aldus Optimum.

WMS filteren op jouw wensen

Je kunt een match maken met de voor jouw bedrijf belangrijkste functionele en technische aspecten. Ook bevat de tool een grote lijst van referentiebedrijven waarmee je kunt verifiëren welke WMS-systemen andere bedrijven uit jouw branche gebruiken of bedrijven die qua grootte of qua organisatie op jou lijken.

Het invullen van de WMS-selectietool duurt ongeveer vijftien minuten en resulteert in een shortlist van WMS-pakketten die in lijn zijn met jouw investeringsbudget en eisen en wensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven