Ga naar hoofdinhoud

Miljoeneninvestering van Roberts Europe


De Europese Premium Freight dienstverlener en specialist in spoedleveringen Roberts Europe kondigt aan miljoenen te investeren  in de ontwikkeling van een Duits vestigingsnetwerk. Ook zal geld worden gestoken in nieuwe innovatieve automatiseringssystemen. De vernieuwingen moeten een essentiële bijdrage leveren aan de verbetering van de inzetbaarheid van de voertuigen, het transportaanbod en het klantenbeheer, meldt de onderneming.

“Als we onze doelen op het gebied van Premium Freight voor de komende jaren waar willen maken, is de expansie naar Duitsland en de implementatie van hierop aangepaste automatiseringsoplossingen beslist noodzakelijk”, licht Jan Schüller, verantwoordelijk voor de planning en automatisering, toe.  “Sinds onze onafhankelijkheid en strategiewijziging in 2005 is onze omzet jaarlijks met gemiddeld 50 procent gestegen. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze marktpositie in Europa in de toekomst alleen maar kunnen versterken.”

Duurzame logistiek
De nieuwe automatiseringssystemen moeten bovendien bijdragen aan een optimalisering van de Europese transporten en zodanig aan een duurzame logistiek. De vermindering van de CO2 uitstoot kan in de toekomst overzichtelijk en meetbaar gemaakt worden. Roberts Europe maakt sinds 1990 gebruik van een Europees netwerk van geselecteerde vervoerders. Hierdoor kan het bedrijf spoedleveringen aanbieden met vervoermiddelen die variëren van een Caddy tot aan trailers met een laadvermogen van 24 ton. Op dit moment sturen ongeveer 70 planners meer dan 1600 voertuigen aan door heel Europa.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven