Miljoenen voor BlooLoc om magazijn veiliger en efficiënter te maken • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Miljoenen voor BlooLoc om magazijn veiliger en efficiënter te maken


BlooLoc, specialist in indoor positioning-oplossingen in de logistiek heeft ruim twee miljoen euro opgehaald in een nieuwe investeringsronde. BlooLoc zet het geld in om zijn systemen verder te ontwikkelen voor een veiliger en efficiënter magazijn.

Meer grip op een soepeler, veiliger en efficiënter logistiek proces. Dat belooft de Belgische start up BlooLoc. Het bedrijf, specialist in indoor positioning-oplossingen in de logistiek heeft 2,2 miljoen euro opgehaald bij investeerders om die belofte waar te maken.

Ongevallen voorkomen

BlooLoc heeft een digitale co-pilot voor heftrucks ontwikkeld. In 2022 namen verschillende grote spelers deze oplossing in gebruik. Het systeem behoedt chauffeurs voor fouten, voorkomt ongevallen én zorgt ervoor dat pallets niet verloren kunnen gaan, claimt het jonge bedrijf. Met behulp van artificiële intelligentie en camerasystemen bepaalt de digitale co-pilot de exacte positie en snelheid van het voertuig. Daarnaast detecteert de co-pilot personen en andere mogelijke hindernissen, zoals andere voertuigen in zijn omgeving.

Bekijk het webinar: Zo zorgt Ceva Logistics voor een veilig magazijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven