Michel Haenen Key Account Manager bij Transporeon • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Michel Haenen Key Account Manager bij Transporeon


Transporeon, softwareprovider en dienstverlener voor de logistieke sector, heeft Michel Haenen benoemd tot Key Account Manager Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en voor de verdere uitbouw van Transporeon in de Benelux. In deze commerciële en marketinggerichte functie zal Michel Haenen zich inzetten voor de verdere groei van Transporeon. Dit moet gebeuren door het signaleren van en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de logistieke en transportsector.

E-logistics
Transporeon werd opgericht in het Duitse Ulm in 2000 en opereert in de Benelux vanuit Turnhout (B). Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste e-logistics bedrijven op het vlak van directe netwerkverbindingen tussen verladers en vervoerders.
Na zijn opleiding aan de Haarlem Business School, werkte Michel Haenen als Logistics Department Officer bij Destim Products in Nederland. Hij was daar verantwoordelijk voor inkoop en logistiek. Daarna vertrok hij naar Arcadis in Arnhem, waar hij zich toelegde op logistieke-/transportconsultancy en projectmanagement voor bedrijven en publieke instellingen.

Carrière
Sinds 2000 was Haenen actief als Consultant en later als Senior Project Manager bij EVO in Zoetermeer. Als consultant heeft Michel Haenen daar talrijke bedrijven geadviseerd op het gebied van optimalisatie van transport en logistieke processen,het begeleiden van tenders van verladers en intermodaal vervoer. Recentelijk was hij vooral actief op het gebied van internationale en duurzame logistiek en transport. Hij was tevens verantwoordelijk voor de activiteiten van EVO’s Supply Chain Management netwerk.

Know how
Wytze Rauwenhoff, Regional Sales Manager Western Europe van Transporeon, is dan ook blij met de indiensttreding van Haenen: ”Met Michel halen we heel wat know how in huis. Hij weet wat er leeft in ‘verladerland’. Als consultant en projectmanager bij EVO heeft hij een enorme logistieke ervaring opgebouwd. Bovendien weet hij als geen ander hoe je projectmatig oplossingen kan uitwerken voor de logistieke problemen van verladers. En dat is precies waar we bij Transporeon dag in dag uit mee bezig zijn.”

In the field
Michel Haenen zelf is uiteraard ook enthousiast over zijn nieuwe baan: “Het is een nieuw avontuur, een nieuwe uitdaging en ik kijk er naar uit dat ik me weer terug ‘in the field’ kan begeven. De laatste jaren was ik vooral projectmatig met transport en logistiek bezig,maar nu kan ik de klanten daadwerkelijk tools aanbieden om de efficiëntie en de resultaten op het vlak van transport, logistiek en planning te optimaliseren. Sinds de oprichting in 2000 heeft Transporeon een enorme groei gekend en ik ben ervan overtuigd dat er nog heel wat potentieel is voor de diensten van Transporeon. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik deel kan uitmaken van het team en een rol mag spelen in de uitbouw van Transporeon in de Benelux.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven