Methec gaat verder als Actemium • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Methec gaat verder als Actemium


IT-dienstverlener Methec gaat met ingang van 1 januari 2009 onder de merknaam Actemium door het leven. De naamsverandering is het gevolg van de overname in 2006 door Vinci-Energies, de moedermaatschappij van Actemium. Methec profiteert hiermee van het internationale netwerk van Actemium. Methec BV blijft wel de juridische entiteit.

Actemium is een snel groeiend netwerk van bedrijven dat zich richt op het ontwikkelen en optimaliseren van industriële processen. Binnen het netwerk zijn bijna honderd business units actief die lokaal, nationaal en internationaal oplossingen leveren aan industriële opdrachtgevers. De expertisegebieden van het netwerk zijn Plant & Factory Solutions, Machine Solutions en Supply Chain Solutions. Methec richt zich vooral op het gebied van Supply Chain Solutions.

Toegevoegde waarde
“De expertise van Methec blijft onveranderd bestaan”, zegt Kurt Kämper, algemeen directeur van Methec BV. “Naast lokaal kunnen wij nu ook meer internationaal, professioneler en met nog meer toegevoegde waarde service verlenen met behulp van onze lokale zusterbedrijven door geheel Europa.”

In november en december wordt de naamsverandering bedrijfsbreed ingevoerd en worden alle betrokkenen ingelicht over de naamsverandering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven