Ga naar hoofdinhoud

Merck strategisch partner van Cognizant


Cognizant, dienstverlener in IT en Business Process Outsourcing (BPO), heeft een driejarig miljoenencontract gesloten met Merck & Co. De farmaceutische organisatie, die al sinds 2005 samenwerkt met Cognizant, wordt hiermee strategisch technologiepartner van de dienstverlener in IT en Business Process Outsourcing (BPO).

Beide partijen zijn erg blij met de nieuwe samenwerking. “De afgelopen twee jaar hebben we Cognizant’s farmaceutische expertise ingezet voor operationele efficiëntie en de consolidatie van ons IT-portfolio”, zegt Rich Branton, vice-president Global Technology Solutions bij Merck & Co. “We hebben nu voor Cognizant gekozen als strategisch partner voor het volledige scala aan IT-services. Dit partnerschap komt voort uit goede ervaringen bij de eerdere samenwerking, Cognizant’s domein expertise en zijn leidende positie in onze markt.”

“Met de ervaring van Cognizant in Healthcare en Life Sciences zijn we trots dat Merck ons heeft gekozen als IT-partner voor de wereldwijde levering van diensten”, zegt Francisco D’Souza, president en CEO van Cognizant. “Onze mogelijkheden voor integratie van applicaties, infrastructuur en businessprocessen – gekoppeld aan ons wereldwijd leveringsmodel – maakt het voor ons mogelijk om Merck een sterk platform te bieden voor zijn wereldomvattende transformatie-initiatieven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven