Mercedes: Actros en klant centraal bij IAA Hannover • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mercedes: Actros en klant centraal bij IAA Hannover


De grootste bedrijfswagententoonstelling ter wereld staat weer voor de deur. Van 25 september tot en met 2 oktober presenteren ruim 1.700 exposanten hun producten op bedrijfswagengebied tijdens de 62e IAA in Hannover.

Met 265.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte is de IAA Bedrijfswagens het meest toonaangevende platform voor exposanten en vakbezoekers om innovaties en productintroducties binnen de branche te beleven. Mercedes-Benz is vertegenwoordigd in hal 14/15 met een stand van 11.500 vierkante meter, waar 55 Mercedes-Benz bedrijfswagens inclusief het gehele Mercedes-Benz dienstenpakket klaar staan voor bezoekers. Persoonlijke begeleiding en individueel advies aan klanten, afgestemd op zijn specifieke wensen, krijgen dit jaar extra aandacht, meldt Mercedes.

De nieuwe Actros
De stand is overzichtelijk ingedeeld in trucks, bestelwagens, autobussen en speciale voertuigen. De nieuwe Actros, voertuigstudie de Vito BlueEFFICIENCY, de nieuwe Travego touringcargeneratie en de off-road truck Zetros worden op een speciaal podium geïntroduceerd. Ook innovatieve Mercedes-Benz technologieën als de hybrideaandrijving van de Atego BlueTec Hybrid, de aardgasaandrijving van de Sprinter NGT en de Econic NGT en de brandstofcel bij de Citaro worden op een bijzondere wijze gepresenteerd.

Dienstverlening
Bij de Service-Boulevard kunnen IAA-bezoekers kennis maken met het spectrum aan servicediensten rondom de Mercedes-Benz bedrijfswagen. Experts van Mercedes-Benz Bank, Mercedes-Benz CharterWay,  TruckStore, Global Services & Parts, MercedesSercvice Card en Omniplus voorzien bezoekers van advies op het gebied van ondermeer Reparatie- en Onderhoudscontracten, mobiliteitsdiensten zoals Service 24h en Driver Training tot aan wagenparkmanagement in de vorm van FleetBoard.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven