Megamagazijn Broekman opent eerder vanwege Brexit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Megamagazijn Broekman opent eerder vanwege Brexit


Broekman Logistics opent zijn nieuwe distributiecentrum in Venlo eerder dan gepland. De logistiek dienstverlener heeft dat besloten om meer voorraden te kunnen verhuizen van Rotterdam naar Limburg.

Daardoor ontstaat weer meer ruimte in de magazijnen van Broekman Logistics op de Rotterdamse Maasvlakte, in Europoort en in Spijkenisse. Dat kan interessant zijn voor bedrijven die met het oog op Brexit opslagcapaciteit zoeken op het vasteland.

Door de vervroegde opening heeft Broekman ‘diverse klanten eerder dan gepland kunnen verhuizen’, zegt Ron Kuijpers, directeur Business Development. “Hierdoor kunnen wij onze klanten beter bedienen door de multimodale verbinding met het achterland, alsook ruimte vrijmaken voor de actuele Brexit-vraagstukken in de Rotterdamse haven.”

De officiële opening van het magazijn in Venlo vindt op 7 mei plaats. Het dc heeft een oppervlakte van ongeveer 64.000 vierkante meter. Dat zijn bijna twaalf voetbalvelden.  

Broekman Logistics

Broekman Logistics begon meer dan 55 jaar geleden in de Rotterdamse haven en is uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met circa achthonderd medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië.

Warehouse Totaal is hét vakblad voor de interne logistiek. De redactie biedt volop mogelijkheden om samen te werken, zowel online als in print. In de rubriek ‘Best Practice’ staat een techniek of werkmethode centraal, terwijl nieuwe en innovatieve producten een plekje krijgen in ‘Product Spotlight’. Het is ook mogelijk om zelf een blog aan te leveren voor onze rubriek ‘Expertblogs’. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar d.hurkmans@eisma.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven