Ga naar hoofdinhoud

Mega meerlaagse multifunctionele stadshub verlegt de grenzen


Meerlaags, zelfvoorzienend qua energie en multifunctioneel met een uniek XXL formaat. Het nieuwe ctPark Amsterdam Cityhub kent haar gelijke niet in Nederland. Vastgoedontwikkelaar Wim Beelen heeft onmiskenbaar een nieuwe standaard neergezet voor de last-mile delivery logistiek.

Aan het water in de Hemhaven van Amsterdam, slechts twee kilometer verwijderd van de Amsterdamse binnenstad en op steenworp afstand van Zaandam, verrijst het indrukwekkende meerlaagse logistieke centrum. Strategisch gelegen met directe toegang tot de ringweg A10 en het Noordzeekanaal.

Het gebouw bestaat uit zes bouwlagen met vier etages voor 125.000 m2 productie-, opslag -en distributieruimte, 1600 (overdekte) parkeerplekken voor auto’s, bestelbussen, bak- en vrachtwagens en 200 laad- en losperrons. De vijfde en zesde etage is gereserveerd voor 11.000 m² riante kantoorruimtes met doorlopende glaspuien die een fantastisch uitzicht bieden op Amsterdam aan de ene zijde en Zaandam aan de andere kant. Toekomstige gebruikers, variërend van e-commerce partijen, pakketdiensten, retailers en bedrijven uit de bouw, horeca en foodsector, kunnen hier ruimtes huren vanaf 2500 m2 en flexibel inrichten voor de gewenste logistieke activiteiten: opslag en/of crossdocking, Value Addes Logistics of een hybride variant.

Premium artikel

Je wilt een   Premium   artikel lezen.

  • Log in als abonnee
  • Abonneer om direct onbeperkt   Premium   artikelen te lezen

Onbeperkt   Premium   artikelen lezen voor €3,62 per maand

Bekijk de aanbieding

– Onbeperkt   Premium   artikelen lezen op warehousetotaal.nl

– Alle edities van Warehouse Totaal digitaal lezen voor € 12,12 per maand

Bekijk de aanbieding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven