Meestemmen over Gouden Noot 2008 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Meestemmen over Gouden Noot 2008


Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus kan iedereen vanaf de eigen werkplek zijn of haar mening geven over de tien verpakkingen die genomineerd zijn voor De Gouden Noot 2008. Met deze extra mogelijkheid viert de competitie tevens haar vijftigste verjaardag.

De tien genomineerden van de editie 2008 staan op www.degoudennoot.nl en daar kunnen stemmers na aanmelding ook hun ideeën en inzichten over de verpakkingen weergeven en die van de anderen lezen. Alle opmerkingen worden door het
wedstrijdsecretariaat ter beschikking gesteld aan de jury ter voorbereiding op de tweede juryronde, die op 10 september plaatsvindt. Behalve Goud, worden in de tweede ronde ook de Zilveren en de Bronzen Noot toegekend, alsmede zeven Oorkondes van Nominatie.

De Nederlandse verpakkingswedstrijd De Gouden Noot gaat om de verkiezing van de meest innovatieve verpakking die in de afgelopen periode op de Nederlandse markt is gebracht. De wedstrijd vindt eens in de twee jaar plaats onder auspiciën van het Nederlands Verpakkingscentrum. De Gouden Noot 2008 is inmiddels de vierentwintigste editie. Voor deze editie zijn 47 verpakkingen ingezonden, een stijging van 10% ten opzichte van 2006.

De genomineerden
De tien genomineerden, die in de eerste juryronde werden geselecteerd, zijn in willekeurige volgorde:
Burn / hersluitbaar blik Ball Packaging Europe GmbH & Co. KG
Chocomel Hot Friesland Foods – Western Europe
EdgeStand Budelpack Poortvliet BV
ImCare Product Range Impress BV
dPrint® Impress BV
CuliDish verpakking Shieltronics BV
Nieuwe Beugelfles en krat Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V.
Tapsysteem Cheersch Koninklijke Grolsch NV
Shellfish tank Promens Deventer BV
Cyclero Budelpack Poortvliet BV

Prijsuitreiking
De winnaar van De Gouden Noot 2008 zal op 30 september 2008 worden bekendgemaakt, tijdens het zevende Nationale Verpakkingsinnovatie Diner. Dit wordt gehouden in het Holland Casino te Utrecht, op een steenworp afstand van de verpakkingsbeurs Macropak 2008. De presentatie is in handen van Annette van Trigt. Alle genomineerde verpakkingen zijn van 30 september tot 3 oktober, voorzien van achtergrondinformatie, te bekijken in de NVC-stand (stand 02.C030) op de
Macropak 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven