Ga naar hoofdinhoud

Meer halen uit logistiek proces met de Studiedag SCM


Op 10 september a.s vindt in Zoetermeer de eerste editie plaats van de Studiedag Supply Chain Management, georganiseerd door Heliview Conferences en ondersteund door Logistiek Totaal. In twaalf verschillende sessies worden de diverse mogelijkheden van supply chain management van alle kanten belicht.

U weet natuurlijk wel dat een efficiënt ingerichte supply chain u veel geld en tijd kan besparen. Maar welke systemen zet u daarvoor in, hoe meet u de prestaties en waar precies kunt u op besparen?  De Studiedag Supply Chain Management geeft op al deze vragen antwoord. Het is een evenement waarbij het hele traject van SCM aan bod komt. De dag vindt plaats op 10 september a.s. in het Sport-, Party- en Conferentiecentrum Dekker te Zoetermeer. Er zijn vier hoofdonderwerpen: Samenwerking, Systemen, Professionalisering en Voorraad-beheer/kostenbesparing. Geen focus op inkoop, maar op het hele proces, en op wat professionalisering voor een organisatie kan betekenen.

Twaalf sessies
Als deelnemer stelt u uit twaalf sessies uw eigen programma samen. Zo kunt u maximaal rendement halen uit deze dag. Daarnaast ontmoet u vakgenoten en kunt u nieuwe contacten leggen voor uw bedrijf. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder meer internationalisering, supply chain intelligence, prestatie-indicatoren en spend management.

Keynote
Diverse keynote speakers, waaronder Prof. Dr. Ad van Goor als Prof. Dr. Walther Ploos van Amstel zullen een lezing verzorgen. Dhr. Ploos van Amstel zal hierbij voorbeelden gebruiken van winnaars van de Nederlandse Logistiek Prijs. Maar er staan nog veel meer sessies en sprekers op het programma. Dr. Jack A.A. van der Veen spreekt over ‘Coördinatie van beslissingen in supply chains’, Mr. Ing. B.J.B. Boersma praat u bij over ‘AEO’ en het onderwerp ‘Collaborative planning’wordt aangeroerd door dr. Freek Aertsen. De oprichters van Logistiekanders.nl zijn ook betrokken bij het programma. Zo zal de sessie Maturity Grid door Jeroen van den Berg worden ingevuld vanuit zijn expertise in warehouse management systems.

Korting voor abonnees
Abonnees van Logistiek Totaal ontvangen een korting van € 100,- op de deelnameprijs en betalen geen € 795,- maar € 695,-. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website van de Studiedag Supply Chain Management  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven