Mediabedrijf trekt nieuwe klanten met EPD StreamServe • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mediabedrijf trekt nieuwe klanten met EPD StreamServe


Mediabedrijf Media Logistics, gespecialiseerd in tijdschriftendistributie, heeft een nieuw documentdistributiesysteem. Het gaat om de EPD-oplossing van softwarebedrijf StreamServe. Volgens Media Logistics heeft het systeem nieuwe klanten aangetrokken.

Besparingen
Ook zijn zowel de kwaliteit van de dienstverlening als de efficiency er enorm op vooruitgegaan. Naar eigen zeggen heeft Media Logistics met de nieuwe oplossing 52.000 uur per jaar bespaard op de door het bedrijf gehuurde chauffeurs. Ook heeft het systeem flinke besparingen opgeleverd in de interne documentverwerking.

Flexibel en snel
Projectmanager Bob Furrer: ““De StreamServe-oplossing stelt ons niet alleen in staat om onze documentenproductie flexibel te beheren door per klant informatie uit verschillende systemen te gebruiken; we kunnen ook snel nieuwe documenten aan onze productielijn toevoegen. De software van StreamServe is zo eenvoudig en flexibel, dat we gemakkelijk en snel nieuwe klanten kunnen invoeren. Daardoor kunnen we de ontwikkeling van de lay-out van een document volgens de eisen van de klant nu twee tot drie keer sneller dan voorheen uitvoeren.”

Unique selling point
Media Logistics heeft nu ook een ‘unique selling point’ door het gemak waarmee in korte tijd aangepaste informatie kan worden toegevoegd. Het bedrijf hoopt hiermee gemakkelijker nieuwe mediaklanten aan te trekken. Furrer: “Met StreamServe willen we alle documenten digitaal aan de klant leveren via e-mail of een webportaal. De klant kan hiernaartoe gaan om informatie of facturen op te halen. Ook de marketingafdeling kijkt naar manieren om profijt te hebben van deze oplossing. Nu we gepersonaliseerde documenten van hoge kwaliteit verzenden, kunnen we aanbiedingen op maat maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven