Ga naar hoofdinhoud

Maximale flexibiliteit met Carton Wheel Flow

Interroll Carton Flow.

Interroll heeft het bedframe ontwerp van zijn Carton Wheel Flow oplossing herzien en de hoeveelheid profielen nodig voor alle connecties naar de bedden, meer dan gehalveerd. Laadsteun, lossteun, zijframe en tussenligger hebben nu slechts één enkel profiel nodig. Hetzelfde profiel kan daarbij worden gebruikt als laadsteun en als eindstop voor uitvoeringen met uitschuiftrays. Kunststof clips zijn niet langer nodig.

Door het nieuwe ontwerp van de laad- en lossteun is het mogelijk een ‘flush’ montagemethode te gebruiken om een pick-to-light systeem in ‘continubedrijf’ te installeren, waardoor de pick-rate per uur kan worden verhoogd.

Geen frameonderbrekingen

Ook het instellen van de helling wordt eenvoudiger: alle uitschuiftrays, in de 5°, 10° en nu ook de 15° uitvoering, kunnen in een enkel zijframe worden gemonteerd, waardoor frameonderbrekingen tot het verleden behoren. Het aanpassen van de bedframes is heel eenvoudig omdat de lengte van het frame kan worden ingekort, zodat het in elk rekontwerp past.

Universele connector

Met minder te bevestigen onderdelen en cliploze montage, kon de assemblagetijd van het nieuwe carton doorrolsysteem met gemiddeld 30 procent worden teruggebracht, tevens resulterend in lagere totale projectkosten. In plaats van met de clip, past de nieuwe universele connector op alle stellingtypen en verbindt de onderdelen stevig met elkaar met een nieuwe klem, zodat installatie van het bed of hellingaanpassing worden vereenvoudigd.

Tijdbesparende en eenvoudig te gebruiken

Montage is ook in de breedte flexibel: een nieuwe klem maakt grotere toleranties mogelijk voor clear entry van de stelling, van +/-20 mm in plaats van +/-5 mm bij dezelfde breedte van het bed. Een nieuwe invoergeleider kan zonder gereedschap en zonder schroeven worden gemonteerd, waardoor aanpassingen eenvoudig zijn. Einddoppen zijn nu optioneel in één enkel ontwerp dat op twee verschillende profielsteunen past. Als unieke en gepatenteerde oplossing, ondersteunt de ‘verbinding’ tussen het laden en lossen het zijframe, waarvan het profiel nu dunner is, maar wel hoger. De tussenliggers zijn nu geïntegreerd in het zijframe en aangepast aan de breedte van het bed. Het nieuwe ontwerp vereist slechts een minimum aan bevestigingspunten en bespaart tijd tijdens de montage.

Diepvriestoepassingen mogelijk

Bij een maximale belasting van 150 kg/m² zijn alle standaardtoepassingen in de markt afgedekt. Ook diepvriestoepassingen zijn mogelijk. Het unieke Floway 2 spoor van Interroll blijft beschikbaar voor dit nieuwe bedframe, inclusief alle bekende voordelen. De Carton Wheel Flow oplossing is beschikbaar in verschillende breedtes (tot 3.600 mm) en diepten (tot 5.500 mm voor configureerbare uitvoeringen en tot 12.000 mm voor technische oplossingen), zodat kan worden voldaan aan alle vereisten van gangbare stellingsystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven