Max Holland: nieuw heftruckmerk in Nederland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Max Holland: nieuw heftruckmerk in Nederland


Er heeft zich een nieuwe speler begeven op de Nederlandse en Belgische heftruckmarkt: Max Holland. Hoewel de heftrucks, onder Amerikaanse begeleiding, in een fabriek in China worden gemaakt, hebben ze volgens Harold de Gouw van importeur Max Holland Forklift Europe in Drunen een geheel eigen gezicht.

Volgens De Gouw zijn de trucks dan ook geen kopie van een Chinees merk. De trucks zijn samengesteld uit onderdelen van diverse gerenommeerde Aziatische, Amerikaanse en Europese merken, zoals Italiaanse Zapi-controllers en Duitse Hoppecke tractiebatterijen. Hierdoor ontstaat volgens De Gouw een kwalitatief hoogwaardig product, tegen een scherp concurrerende prijs.

Modellen
Het assortiment van Max Holland bestaat uit verbrandingsheftrucks op diesel en LPG en elektrische heftrucks met drie en vier wielen met AC-techniek en hefvermogens van 1 tot en met 3,5 ton. Binnenkort kan Max Holland ook zwaardere modellen en bouwmachines en landbouwtractoren leveren. De modellen op diesel en LPG zijn leverbaar met een hefvermogen van 2, 2,5, 3 of 3,5 ton. Alle trucks hebben standaard een integrated side shift, open mast, luxe stoel, zapi controller en verticale uitlaat. De versie met drie wielen is voorzien van harde custom banden (sollid tyres). Ook zijn tegen een meerprijs free lift heftmasten, triple masten van verschillende hoogtes, andere motortypes, solid tyres en non marking solid tyres verkrijgbaar.

Max Holland Forklift Europe kan alle onderdelen binnen 48 uur vanuit een magazijn in China laten komen. Aanvullende voorraden staan in magazijnen van momenteel veertien dealers in Nederland en Polen. Max Holland streeft naar in totaal dertig dealers. Op de vorkheftrucks zit standaard garantie op de onderdelen. Een uitgebreidere garantie is -tegen een meerprijs- verkrijgbaar. Onderhoudscontracten en lease- en verhuurconstructies zijn via de desbetreffende dealers leverbaar.

 

                                                                 Max Holland 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven