Marinus Ploos van Amstel vertrekt bij CB • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Marinus Ploos van Amstel vertrekt bij CB


Marinus Ploos van Amstel vertrekt bij CB. ‘Er is altijd een natuurlijk moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan,’ zegt Marinus erover. Hij blijft nog tot eind maart 2023 bij CB.

Ploos van Amstel neemt na 21 jaar afscheid bij VB, dat vorig jaar nog een nieuw shuttle magazijn opende. Ploos van Amstel heeft in zijn CB-tijd leiding gegeven aan de commerciële, financiële en de operationele activiteiten.

Verdiensten

Marinus Ploos van Amstel vertrekt bij CB. ‘Er is altijd een natuurlijk moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan,’ zegt Marinus erover. Hij blijft nog tot eind maart 2023 bij CB.

Hij heeft veel betekend voor CB, laat het bedrijf weten. Zo heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de integrale dienstverlening voor uitgevers in België en Nederland, logistieke dienstverlening voor de educatieve markt, de operationele activiteiten in België en de logistiek van wetenschappelijke printproducties en van Healthcare. Dit steeds met veel energie en plezier, waarbij hij vooral genoot van de samenwerking met de CB-collega’s.

Nieuwe directeur operations

Sven Voeten start op 9 januari als directeur operations bij CB. Sven is afkomstig van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong waar hij werkt als operations directeur. Daarvoor werkte hij onder andere bij PostNL in verschillende functies, waaronder manager operations retail.

Voeten: “Ik heb heel erg veel zin om bij CB aan de slag te gaan, met de combinatie van korte en lange termijn uitdagingen. Graag zet ik mijn ervaring en capaciteiten in vanuit eerdere logistieke functies. Met de verschillende CB-teams en in samenwerking met uitgevers, boekverkopers en externe partners kunnen we mooie stappen zetten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven