Mallinckrodt Baker vergroot inzicht in supply chain met Actemium • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Mallinckrodt Baker vergroot inzicht in supply chain met Actemium


De implementatie van de supply-chain oplossing van Actemium, heeft Mallinckrodt Baker, producent van chemische stoffen voor het laboratorium, biofarmaceutische, micro-elektronische en industriële markten twee maanden na dato al een flinke besparing opgeleverd. Dit is mede te danken aan de invoer van barcodescanning.

Naast de afdelingen productie en logistiek, heeft ook finance baat bij de logistieke oplossing van Actemium. Door de urenregistratie te automatiseren, heeft Mallinckrodt Baker binnen twee maanden één fulltimer kunnen besparen en is de nauwkeurigheid hiervan verhoogd. Het proces kan hierdoor beter worden onderzocht op inefficiënties en kostprijzen kunnen nauwkeuriger worden bepaald. Mallinckrodt Baker verwacht dat het voorraadbeheer de komende maanden nog verder verbetert, waardoor nog meer kosten worden gereduceerd.

Tijdwinst
Mallinckrodt Baker was op zoek naar een automatiseringsoplossing voor de productielijn in Deventer om een professionaliseringsslag te maken. Door meer inzicht te krijgen in de verwerking van zo’n 4500 eindproducten wilde de producent een aanzienlijke tijdwinst behalen. Het productieproces bestond tot voor kort uit diverse handmatige handelingen, zoals het handmatig controleren van de juiste grondstoffen. Door dit soort processen te automatiseren en tracking en tracing toe te passen, vergroot Mallinckrodt Baker de nauwkeurigheid en wordt het aantal fouten teruggebracht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven