Madison prijst StreamServe om communicatieverbetering • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Madison prijst StreamServe om communicatieverbetering


Een onafhankelijk onderzoeksrapport, opgesteld door Madison Advisors, prijst softwareleverancier StreamServe vanwege het succes in het verbeteren van de documentgebaseerde communicatie vanuit bedrijfsprocessen. Streamserve is specialist in software-oplossingen voor Dynamic Document Composition, Management and Delivery. Het produceert op basis van data en content, afkomstig uit diverse bedrijfssystemen, klantgerichte documenten in grote volumes, maakt deze volgens huisstijl op en verspreidt deze in ieder formaat via elk gewenst distributiekanaal.

In het rapport van Madison Advisors, genaamd ‘Document Composition Market Study; Third Edition’, wordt StreamServe vooral geprezen om zijn geschiktheid in gebruik met zowel transactionele als interactieve bedrijfsapplicaties. Daarnaast wordt StreamServe erkend als krachtige output management-applicatie en wordt de interface geprezen om de ondersteuning van document-templates afkomstig uit verschillende tools en de certificering voor SAP.

“Een eenduidige communicatiestrategie is essentieel voor een optimale interactie tussen organisaties en klanten”, zegt Richard Huff, Principal Analyst van Madison Advisors en hoofdauteur van het onderzoeksrapport. Document Composition-software ondersteunt organisaties bij het realiseren van effectieve communicatie in meerdere formaten. StreamServe Persuasion zorgt ervoor dat organisaties gebruik kunnen maken van data opgeslagen in bedrijfssystemen als ERP en CRM om automatisch interactieve documenten samen te stellen, dynamisch te personaliseren en te verspreiden in elk formaat en via elk distributiekanaal.
een betrouwbare partner te zijn voor het gehele traject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven