Ga naar hoofdinhoud

Mabo-lifting Nederland levert 4-weg zijlader van 14 ton


Mabo-lifting Nederland BV, specialist op het gebied van zijladers, heeft onlangs met speciaal transport vanuit Ierland een 4-weg zijlader bij Swanenberg Buizen in Spijk afgeleverd. Het is de zwaarste zijlader die ooit in Nederland is afgeleverd.

Tot voor kort was de 12-tons machine de krachtpatser uit het 4-weg assortiment, daar is nu de 14 tons zijlader bijgekomen. De 4-weg zijlader heeft slechts drie wielen die allemaal zowel aangedreven als gestuurd zijn. Dit maakt de zijlader snel en wendbaar.

Swanenberg Buizen gaat zware en lange buizen met de zijlader vervoeren die in diameter variëren van honderd tot vijftienhonderd millimeter, met lengtes tot dertig meter. Om dit te kunnen doen, is de machine uitgerust met een speciaal platform, voorzien van steunen en schuine kanten om het rollen van de buizen tijdens het transport tegen te gaan. Daarnaast heeft de machine een zeer grote luxe cabine ten behoeve van de chauffeur. Ondanks zijn afmetingen en gewicht blijft de zijlader eenvoudig te bedienen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven