Lustrumcongres Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Lustrumcongres Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen


Lustrumcongres Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen: ‘Het 6e zintuig voor verpakken uitgedaagd’. De menselijke factor achter verpakkingsinnovaties en -optimalisaties staat centraal op 5 oktober 2007 in de oude Caballero-fabriek in Den Haag.

Op 5 oktober 2007 organiseert de Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) het VNV Lustrumcongres ‘Het 6e zintuig uitgedaagd’. Tijdens deze dag staat de menselijke factor achter verpakkingsinnovaties en -optimalisaties centraal. Het congres vindt plaats van 10.00 – 18.00 uur in de oude Caballero-fabriek in Den Haag.
In het dagelijkse leven neemt de verpakking een steeds belangrijkere positie in. Het is de taak van verpakkingskundigen om de verpakking aan te passen aan de voortdurend veranderende omstandigheden en eisen. Op 5 oktober 2007 viert de VNV haar 20-jarig bestaan. De Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen is een beroepsvereniging met als belangrijkste taken het uitwisselen van kennis en kunde en het vak verpakkingskundige verder te professionaliseren en uit te dragen. De VNV telt zo’n 150 leden.

Programma
Het gaat die dag om het prikkelen, het aanscherpen en vooral het uitdagen van ieders 6e zintuig voor verpakken. Want met een beter ontwikkeld 6e zintuig voor verpakken, valt meer uit de verpakking te halen, aldus de organisatie.
Het congres biedt een gevarieerd en ruim aanbod van leerzame workshops en presentaties. Key-note spreker is Jay Gouliard, vice president global foods packaging bij Unilever. Jay Gouliard zal ingaan op de
toegevoegde waarde van een verpakkingskundige voor onderneming, consument en maatschappij. Bovendien is het lustrumcongres dé gelegenheid contact te leggen met (collega)verpakkingskundigen. Het congres is gratis voor VNV-leden en kost 60 euro voor niet-leden. Voor meer informatie, het programma en
aanmelden: www.verpakkingskundigen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven