LPR vergroot poolcapaciteit met ND in Groot-Brittannië • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

LPR vergroot poolcapaciteit met ND in Groot-Brittannië


Als onderdeel van zijn strategische partnerschap met Norbert Dentressangle, profiteert palletpooler La Palette Rouge (LPR) van een vernieuwd depot nabij Warrington in Groot Brittannië.

Het LPR-depot is verbeterd. De nieuwe vestiging van ruim 4.600 m2 vervangt een eerder, kleiner depot op hetzelfde terrein en kan 2,4 miljoen pallets per jaar afhandelen. Hiermee is deze vestiging de grootste van de acht LPR-depots die door Norbert Dentressangle in geheel Groot- Brittannië worden bediend.

Palletpoolactiviteiten

Norbert Dentressangle heeft met name de apparatuur van het depot verbeterd, zoals een sorteerlijn met lopende banden, en spuit- en droogovens. Norbert Dentressangle werkt al sinds 2003 samen met LPR. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van pallets naar de Britse klanten van LPR zoals Kelloggs, Kimberly-Clark en Weetabix. Norbert Dentressangle is ook verantwoordelijk voor de collectie van pallets van de FMCG- en levensmiddelensectors en voor het onderhoud van de palletpool van LPR die 1,6 miljoen stuks omvat. Alle pallets worden daarbij geïnspecteerd, en eventueel beschadigde pallets worden gerepareerd en weer in orde gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven