LPR opent dochteronderneming in Polen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

LPR opent dochteronderneming in Polen


Na Duitsland, België, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Portugal opent palletpoolorganisatie LPR nu ook een dochteronderneming in Polen. Deze onderneming wordt gezien als een strategische springplank naar Oost-Europa.

Met kantoren in de buurt van Warschau en drie depots in Blonie, Poznań en Katowice, met een totale oppervlakte van 15.000 m2, dekt LPR het hele land en kunnen pallets geleverd worden aan de klanten in de FMCG-sector. Om zich snel op het Poolse grondgebied te kunnen ontwikkelen, heeft La Palette Rouge eveneens handelsovereenkomsten gesloten met de belangrijkste retailers op de Poolse markt, zoals bijvoorbeeld Biedronka. De pallets worden ingezameld op de distributiecentra van de retailers, vervoerd naar de depots waar ze één voor één worden gecontroleerd en zo nodig gerepareerd om te voldoen aan de kwaliteitseisen, alvorens weer in de supply chain te worden teruggebracht. LPR Polen is operationeel en heeft de eerste pallets al geleverd.

Profiel

LPR – La Palette Rouge is een divisie van Euro Pool –systeem. LPR is een palletpoolingbedrijf voor leveranciers en retailers in de FMCG-sector. Deze palletpooler is actief in heel Europa en biedt tussen klanten, Europese retailpartners en afhaallocaties een Full Service-Dienstverlening aan. De groep verwerkt meer dan 50 miljoen palletbewegingen per jaar in heel Europa, met een omzet van meer dan 117 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven