LPR koopt huurpalletpool van Contraload • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

LPR koopt huurpalletpool van Contraload


LPR en Contraload heeft de huurpool van kunststof displaypallets van Contraload overgenomen. Met de acquisitie van heeft de palletpooling specialist nu ook de kwartmaat (600 x 400 mm) aan zijn assortiment toegevoegd.
Torsten Wolf, president van LPR, legt uit: “Er is een duidelijke markttrend om steeds meer producten van de fabrikant naar het uiteindelijke verkooppunt te vervoeren op displaypallets. Hierdoor wordt de producthandling binnen de toeleveringsketen vereenvoudigd. LPR wil een volledig dienstenpakket aan zijn FMCG-klanten aanbieden. We zochten daarom naar een oplossing om ons productassortiment uit te breiden met de 600 x 400 mm kwart display pallet. Met de acquisitie van de huurpalletpool van Contraload kunnen we dit marktsegment nu betreden met een gedegen oplossing die al gemeengoed is tussen retailketens en vooraanstaande FMCG-accounts in België en Luxemburg.”

LPR is op 1 juli gestart met de poolingservice voor de – door Schoeller Arca Systems gefabriceerde – pallets aan bestaande klanten in de Belgische en Luxemburgse FMCG-markt. Ook naar andere landen wil LPR deze service uitbreiden.
Contraload introduceerde de 600 x 400 mm kwart display pallets in 2007. Tot nu toe werden er ruim 250.000 pallets van dit formaat uitgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven