LPR breidt depotnetwerk in België uit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

LPR breidt depotnetwerk in België uit


Palletpoolingspecialist LPR breidt zijn netwerk in België uit met twee extra depots in Halle en Sint-Katelijne-Waver. Hierdoor kan LPR zijn klanten een nieuwe dienst bieden, de zogenaamde Ex-retailservice. Dit houdt in dat afnemers gesorteerde pallets op de genoemde twee locaties kunnen ophalen.
De nieuwe service speelt in op de wens van klanten om transportkilometers én kosten te besparen. LPR werkte in België tot voor kort alleen vanuit het depot in Ninove, waar de rode pallets worden gesorteerd, gerepareerd en geleverd aan klanten. De twee nieuwe depots bevinden zich vlakbij belangrijke distributiecentra van retailers. Omdat klanten hun producten op LPR pallets aan deze distributiecentra leveren, is het een logische stap om daar depots te vestigen. Na gebruik van de pallets nemen medewerkers van LPR ze in en zorgen zij voor een kwaliteitscontrole. Klanten die gebruikmaken van de Ex-retailservice kunnen op de twee locaties direct een nieuwe voorraad pallets meenemen, die op kwaliteit zijn gesorteerd.
De nieuwe Ex-retailservice zorgt voor meer efficiëntie in de keten en verlaagt de transportkosten aanzienlijk. Dit past in de duurzame beleidsvoering van LPR en die van zijn afnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven