Ga naar hoofdinhoud

Logistieke Praktijkdag voor de gezondheidszorg


Voor de tweede en meteen ook de derde keer organiseert de Smeets’ Adsviesgroep, in samenwerking met een aantal vooraanstaande leveranciers, een Logistieke Praktijkdag, speciaal gericht op de gezondheidszorg.

Geen theorie, maar informatie die managers in de zorg in de dagelijkse praktijk kunnen toepassen. Logistiek is vaak een onderbelicht onderwerp, terwijl er veel te besparen is op deze indirecte kosten. Doelstelling van de dag, die op 9 oktober en ook op 22 januari plaatsvindt, is extra inzicht en bewustzijn creëren en kennis overdragen aan de medewerkers/managers in de zorg op het gebied van goederenlogistiek. De dagen zijn bedoeld voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, GGZ-instellingen en de thuiszorg.

Inzicht in logistieke processen
Gedurende de dag zullen verschillende leveranciers een praktische workshop geven over de producten en/of diensten waar medewerkers of managers van de afdeling inkoop/logistiek dagelijks mee te maken hebben. Zij krijgen inzicht in de logistieke processen als automatisering, supply chain management, opslag- en transportmogelijkheden en nog veel meer. De dagen worden gehouden in het Distributiecentrum van Medeco in Oud-Beijerland. Ze worden afgesloten met een buffet.

Verstand van zaken
Alle sprekers zijn vertegenwoordigers van gerenommeerde bedrijven, die volgens de organisatoren niet hun producten, maar wel hun kennis komen verkopen. Allen met verstand van zaken en kennis over de gezondheidszorg. De kosten voor deze Logistieke Praktijkdag bedragen € 175,- exclusief BTW maar inclusief lunch en diner.
Meer info vindt u op www.smeetsadviesgroep.com of via info@smeetsadviesgroep.eu.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven